Home Danmark
  Løsninger
Produkter
Support - Service
Nyheder
Udleje / Salg
Om os
Kontakt   Danmark
 
Om os  
 
Job
 
 
Leica Geosystems A/S Danmark
 
 
Leica Geosystems organisation
 

Leica Geosystems A/S Danmark

Virksomheds profil
Virksomheds profil Leica Geosystems A/S

Leica Geosystems, udvikler, fremstiller og markedsfører systemer til kortlægning, positionering og opmåling. Leica Geosystems mange opfindelser indenfor rummelig dataopsamling, landmåling, fotogrammetri, industriel opmåling, og global positionering (GPS) gør Leica Geosystems til en af verdens ledende virksomheder indenfor dette felt.
Vore kunder realiserer store infrastruktur projekter, udfører store landmålings- og matrikulære opgaver, foretager deformationsmålinger som ligger til grund for sikkerhedsvurderinger, baseret på tilliden til Leica Geosystems instrumenter og systemer.
Leica Geosystems er et firma i Hexagon gruppen.

Vort hovedkvarter er i Heerbrugg, i Rhin dalen i Schweiz. Leica Geosystems har historie tilbage til 1918, i Heerbrugg udvikles og produceres størstedelen af vore instrumenter. Med mere end 23 datterselskaber verden over og mere end 100 partnere er vore kunder sikret en global service uanset hvor deres Leica instrument benyttes.

Leica Geosystems har i Danmark adresse i Herlev og Odense, og der er 40 personer ansat med det formål at servicere de Danske kunder. Vort serviceværksted er certificeret til at udføre service på alle for det danske marked relevante instrumenter, vi har en supportafdeling som står klar til at hjælpe hvis du har behov for hjælp eller uddannelse på vore systemer.

Leica Geosystems A/S driver et landsdækkende reference net, SmartNet som leverer korrektionsdata til brug ved RTK eller differentiel GPS eller GNSS målinger, nettet er udrustet med de nyeste antenner og sensorer.

I Danmark er vore salgs ressourcer fordelt i landet således at vi effektivt kan betjene vore kunder i hele landet.

Leica Geosystems A/S deltager i relevante udstillinger og messer i Danmark hvert år, du finder vore annoncer og kampagner i relevante tidsskrifter og magasiner, eller find mere information på www.leica-geosystems.dk.